Tweede kans fietsen

Over Ons

Welkom bij Tweede Kans Fietsen, jouw betaalbare fietsenmaker voor gezinnen met kinderen. Bij ons staat de passie voor fietsen centraal. Als hobbyfietsenmaker zijn we ingesprongen op het gat dat ontstaan is nadat ouders het zelf onderhoud aan hun fietsen niet meer kunnen bijhouden. Naast onze reguliere baan hebben we onze liefde voor fietsen en het repareren daarvan omgezet in een uit de hand gelopen tweedehands reparatie- en onderhoudsservice. We zijn zeer bekend in de buurt, omdat we niet alleen fietsen repareren, maar ze ook inkopen en verkopen, met oog voor het milieu en lokale gemeenschap. Bij ons ben je verzekerd van unieke en kwalitatieve dienstverlening.

Onze expertise ligt in het onderhoud van fietsen voor gezinnen. We begrijpen dat je als ouder druk bent en elke cent telt. Daarom bieden we betaalbaar onderhoud aan waar je op kunt vertrouwen. Of het nu gaat om kleine reparaties of het opknappen van een gebruikte fiets, wij zorgen ervoor dat je fiets veilig en betrouwbaar is. Ons doel is om jou en je gezin te voorzien van fietsen die perfect bij jullie behoeften passen, zonder dat het een fortuin kost. Bij Tweede Kans Fietsen kun je rekenen op onze persoonlijke benadering en expertise, zodat jij en je gezin optimaal kunnen genieten van jullie fietsavonturen. Kom langs en ontdek waarom wij een vertrouwde naam zijn in de buurt.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in onze werkplaats en ontdek welke fietsen wij aanbieden bij Tweede Kans Fietsen! Volg ons op de socials voor updates, hot items en unieke projectfietsen. Je kunt ons ook vinden op Nextdoor! Join the community en wees als eerste op de hoogte van alle fantastische fietsen die wij te bieden hebben.