Tweede kans fietsen

Onderhoud en reparatie van fietsen.

Bij Tweede Kans Fietsen begrijpen we het belang van een goed onderhouden fiets voor gezinnen met kinderen. Daarom bieden wij uitgebreid onderhoud en service aan om ervoor te zorgen dat uw fiets altijd in topconditie is. Van het controleren van de verlichting voor zichtbaarheid in het donker, tot het controleren van de remmen en het op spanning brengen van de banden, wij zorgen ervoor dat uw fiets veilig en betrouwbaar is. Kom langs en ontdek hoe wij uw fiets in perfecte staat kunnen houden!

Tweede Kans Fietsen, jouw go-to bestemming voor fietsreparaties en de vervanging van kapotte onderdelen. We zijn er speciaal voor gezinnen met kinderen, omdat we begrijpen dat het hebben van een betrouwbare fiets voor zowel ouders als kinderen essentieel is. Onze diensten worden uitgevoerd in een kleine werkplaats door een hobbyfietsenmaker die bekend staat om zijn creatieve oplossingen. We streven ernaar om kwalitatieve reparaties en onderdelenvervangingen aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat je fiets weer als nieuw aanvoelt. Kom langs bij Tweede Kans Fietsen en ervaar de zorg en expertise die we bieden bij het herstellen van jouw fiets.

Bent u op zoek naar een betaalbare tweedehands fiets voor uw gezin met kinderen? Dan bent u bij Tweede Kans Fietsen aan het juiste adres! Wij zijn een fietsenmaker met een passie voor het opknappen van fietsen en bieden een altijd wisselende voorraad aan. Onze fietsen worden zorgvuldig gecontroleerd op stopheling.nl, zodat u altijd verzekerd bent van een eerlijke aankoop. Onze hobbyfietsenmaker zorgt ervoor dat uw barrel weer zo goed als nieuw is, zodat u veilig en met plezier de weg op kunt!

Bij Tweede Kans Fietsen begrijpen we dat het belangrijk is om een betrouwbare en kwalitatieve fiets te kunnen kopen, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom selecteren we onze tweedehands fietsen zorgvuldig en voeren we grondige controles uit om er zeker van te zijn dat ze in goede staat verkeren. Onze passie voor het vak en oog voor detail zorgen ervoor dat u bij ons een fiets koopt waar u op kunt vertrouwen.

Dus, als u op zoek bent naar een betaalbare tweedehands fiets voor het hele gezin, kom dan langs bij Tweede Kans Fietsen. Onze altijd wisselende voorraad en gecontroleerde fietsen garanderen een goede koop. Uw barrel wordt bij ons weer zo goed als nieuw, dankzij onze toegewijde hobbyfietsenmaker. Tot snel bij Tweede Kans Fietsen!

Bij Tweede Kans Fietsen begrijpen we dat gezinnen met kinderen vaak op zoek zijn naar speciale en unieke fietsen. Daarom bieden wij tweedehands fietsen die volledig kunnen worden aangepast naar de wens van de klant. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau voor de kinderen of gewoon een fiets die net iets anders is dan de rest, bij ons bent u aan het juiste adres. Bekijk de foto's om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Bovendien maken we gebruik van een lokale printservice genaamd La Lena voor de unieke decals.

lali01
lali02
lali03
lali04
lali05
lali06
lali07
barbie02
barbie01
barbie03
hornet02
hornet03
hornet01
pink02
pink03
pink01

VEEL GESTELDE VRAGEN

Q. Koopt u ook fietsen in?


We kopen ook fietsen in. maar verwacht geen grote bedragen die wij hier voor geven tussen de 5€ tot  20€,  dit doen we om de kosten voor het opknappen van de fiets laag te houden en de fiets betaalbaar is .

Q. Repareert uw ook elektrische fietsen?


We voeren reparaties uit aan elektrische fietsen uit die binnen de mogelijkheden liggen die we in huis hebben, uiteraard bespreken we die met u. We doen dit voor de hobby en beschikken niet over alle benodigdheden om alle onderhoud aan deze fietsen te doen.


Q. Wat zijn uw openingstijden beperkt?


Dat klopt we doen dit voor de hobby en hebben ook gewoon een reguliere baan. 

Daar om werken we doordeweeks in de avond uren en de zaterdag overdag aan de fietsen. Neem contact op om een afspraak te maken.


Q. Verkoopt u ook nieuwe fietsen?


Nee we verkopen geen nieuwe fietsen,  we kunnen u wel helpen met afmonteren van de door u gekochte nieuwe fiets. Zelf verkopen wij enkel tweedehands fietsen.